Sta eens stil bij brandveiligheid

Hoe brandgevaarlijk is uw huisvesting?

Geen idee? Niet? Of misschien een beetje? Om er zeker van te zijn dat u niet twijfelt aan de brandveiligheid van uw huisvesting, is het verstandig om dit eens te toetsen. Want brand is alles verwoestend. Dat wil niemand meemaken. Met de brandveiligheid scan van VTZm2 weet u direct waar u en uw werknemers aan toe zijn.

keuring

We staan er eigenlijk nooit bij stil maar als een pand niet brandveilig is volgens de normen van het Bouwbesluit 2012, kan het voorkomen dat handhaving het pand te sluit. En dat kan desastreus zijn voor de continuïteit van de onderneming en productieprocessen. Om nog maar te zwijgen over de opgelopen imagoschade.

Wat veel ondernemers niet weten is aan welke brandveiligheidseisen de huisvesting moet voldoen. Een paar brandblussers is toch voldoende? Is de gedachte. TBTA treedt als partner van VTZm2 op als het gaat om de brandveiligheid van uw huisvesting te toetsen. Met onze scan wordt uw pand op alle essentiële zaken gecontroleerd en beoordeeld.

TBTA staat voor Technisch Brandweer Teken- & Adviesbureau. Sinds 1996 werken wij o.a. voor brandweerkorpsen, politiekorpsen, BHV-organisaties, gezondheidsdiensten, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Veiligheid & Justitie. En voor VTZm2. Best logisch dat we alles weten over brandveiligheid.

VTZm2 rapport

De kennis en expertise van TBTA en haar werknemers is uniek met betrekking tot brandveiligheid-, incident- en rampenbestrijding. U profiteert optimaal van onze deskundigheid en kunt veilig ondernemen als u de rapportage van de scan opvolgt.

Het toetsen van brandveiligheid wordt meestal gedaan voordat een pand wordt aanvaard. Maar is uw huisvesting na zoveel jaren nog steeds brandveilig? Ondanks verbouwingen en slijtage? Wanneer u twijfelt biedt de periodieke quick scan van VTZm2 zeker uitkomst.

Speel op safe, niet met vuur. Contact VTZm2.